Podjetje Kritine Majde

Kritine MajdePodjetje Kritine Majde, ki se nahaja v Poljanah pri Mirni Peči, se ukvarja s strešnimi kritinami. V ponudbi omenjenega podjetja je tako moč najti kovinske kritine v obliki strešnika, kovinske kritine v obliki trapeza, opečne strešnike, betonske strešnike, paroprepustne folije in razne dodatke za kritine, kot so slemenjaki, vijaki, zračniki, slemenski trakovi, prezračevalni trakovi in podobno. Oglejte si cenike kritin.


Kritine Majde je podjetje, ki se ukvarja predvsem s kovinsko strešno kritino. Kovinske kritine se namreč v naši državi, če primerjamo z nekaterimi drugimi državami evropske unije, uporabljajo v zelo majhnem deležu. Vzrok za to je lahko nezaupanje do te vrste strešne kritine, saj ljudje niso podučeni o različnih vrstah strešnih kritin ter o prednostih in slabostih določene kritine. Podjetje Bratex je tisto, ki je specializirano za preoblikovanje pločevine v strešne kritine, saj letno proizvede kar več kot 6 milijonov kvadratnih metrov kovinske kritine.


Podjetje Kritine Majde pa vam ponuja tri kvalitete pločevine oziroma tri linije kovinske strešne kritine. Poleg vseh kombinacij oblik strešne kritine pa boste lahko izbirali tudi med široko paleto barv, vključno z imitacijo lesa. Na spletni strani podjetja Kritine Majde si lahko ogledate celotno ponudbo, pri odločitvi pa se je priporočljivo posvetovati s strokovnjaki podjetja, saj vas bodo le ti seznanili s prednostmi in slabostmi artiklov.

Kategorije